julverchape, dat is pas vakmanchape!

Contacteer ons !

Bel ons

De beste chape met Julverchape uit Sint-Niklaas

Voor chape in Sint-Niklaas en omstreken moet u ongetwijfeld bij Julverchape zijn. Het is reeds meer dan 15 jaar de zaak van Julien Vermeulen die op zich ook al 25 jaar in het vak zit. Met Julien Vermeulen als zelfwerkend patroon ervaart u bij ons een professionele en persoonlijke service voor alles wat te maken heeft met chape en vloerbedekking in een straal van honderd kilometer rond Sint-Niklaas.

Chapewerken

Voor alle chapewerken in nieuwbouw- of renovatieprojecten vindt u de perfecte chape bij ons. Zowel particulieren als bedrijven mogen rekenen op onze diensten. Wij leveren de chape en zorgen voor een egale plaatsing.

Vloerisolatie

Investeer slim en ecologisch wanneer u bouwt of verbouwt door onder andere vloerisolatie te voorzien. Wij kunnen deze materie op verschillende manieren aanbrengen.

Vloerder

Geniet van onze totale service door na de chapewerken ook de vloeren door ons te laten leggen. Met Julien Vermeulen uit Sint-Niklaas haalt u een ervaren en gediplomeerde vloerder in huis.

Tegelwerken

Julverchape is ook uw partner wanneer er tegelwerken aan te pas komen. In de badkamer of in de keuken, wij zorgen voor een mooi afgewerkte plaatsing van de door u gekozen tegels.

Klinkerwerken

Ook rond uw woning of bedrijf regelen wij kwaliteitswerken. Zo voeren wij allerhande klinkerwerken uit of leggen wij uw terras aan.

Contacteer ons direct om uw werken aan vloeren en terrassen te bespreken.

JULVERCHAPE BVBA
Clikc+