julverchape, dat is pas vakmanchape!

Contacteer ons !

Bel ons

Relaxen op uw terras na onze klinkerwerken

Niet alleen binnen in uw woning, ook in uw tuin en rond uw woning bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u een vloerder zoekt. Wij voeren eveneens klinkerwerken uit in Sint-Niklaas en in een straal van honderd kilometer rond deze stad. Ook andere vloermaterialen leggen wij op uw terrassen en tuinpaden.

Klinkers

Buiten eten en genieten van de zon op uw eigen terras wordt snel mogelijk wanneer u ons contacteert voor de klinkerwerken. Wij voeren de nodige voorbereidende werken uit en plaatsen de stabilisé voor een egale ondergrond. 

U hoeft enkel aan te geven welke vloerbedekking u verkiest voor uw terrassen of tuinpaden. Naast klinkers leggen wij namelijk ook andere materialen zoals natuursteen, keramiekvloeren of blauwe steen. Alle vloeren en klinkers worden mooi egaal gelegd voor een vlot en dagelijks gebruik. Als uw vloerenspecialist maken wij zelfs zwevende terrassen op tegeldragers. Vraag gerust ons advies!

Dakuitvullingen

Een andere service waarmee ons bedrijf uit Sint-Niklaas zich onderscheidt, zijn de dakuitvullingen op platte daken. Deze daktypes kunnen na verloop van tijd oneffenheden vertonen. Maar dankzij onze opvullingen is uw plat dak weer helemaal egaal. Het toont aan als nieuw waardoor ook water de kans niet meer heeft om op uw dak te blijven liggen. Een eenvoudige maar heel duurzame ingreep.

Telefoneer ons voor alle nuttige werken rond uw woning.

 

JULVERCHAPE BVBA
Clikc+