julverchape, dat is pas vakmanchape!

Contacteer ons !

Bel ons

Tegelwerken zoals het hoort bij u thuis

Onze klantvriendelijke en uitgebreide service die u kent van onze vloer- en chapewerken, mag u eveneens verwachten bij onze tegelwerken in Sint-Niklaas en omgeving. Overal waar tegels, op de vloer of aan een wand, aan te pas komen, mag u ons contacteren voor de ideale plaatsing.

Wandtegels

Uw keukens, badkamers of eender welke andere ruimte in uw woning laten afwerken met wandtegels biedt altijd een stijlvol resultaat. Tegels aan de muren vormen een meerwaarde bij de aankleding van het interieur en zijn makkelijk afwasbaar.

De plaatsing ervan is, afhankelijk van de vormen en grootte, niet altijd evident, maar hiervoor kan u vertrouwen op onze tegelwerken. Wij plaatsen alle soorten tegels. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we de tegels moeten bevestigen of welke voorbereidingen de muur als ondergrond moet ondergaan. Zo zal u voor vele jaren van het resultaat kunnen genieten.

Vloertegels

Het leggen van vloertegels hoort natuurlijk ook bij onze gekende tegelwerken. Bel ons in Sint-Niklaas wanneer u een nieuwe vloer nodig heeft. Wij laten u meteen kennismaken met het totaalpakket.

Een vlotte plaatsing van al uw tegels laat u over aan ons. Maak vandaag nog een afspraak met ons en wij plannen uw werken meteen in.

JULVERCHAPE BVBA
Clikc+