julverchape, dat is pas vakmanchape!

Contacteer ons !

Bel ons

Uw vloerder voor een prachtig resultaat

Van een vloer kan u jaren geniet hebben wanneer deze goed is gelegd. Zoek daarom niet langer wanneer u een vloerder in Sint-Niklaas zoekt. Met onze inbreng beschikt u over een gediplomeerde vloerder om al uw vloeren egaal te leggen.

Alle vloeren

Vloeren zijn er tegenwoordig in alle vormen en kleuren. Voor onze vloerder maakt het echter niet uit welke vloer u kiest. Kies zeker voor een vloer die het best bij uw interieur of visie past. Wij zorgen alvast voor vloerwerken in en rond Sint-Niklaas waar u zeer tevreden over zal zijn.

Voor binnen in huis leggen wij bijvoorbeeld natuur- of keramische vloeren. Na de vloerwerken worden de vloeren netjes ingevoegd voor een perfect afgewerkt resultaat. Ook buiten bent u bij ons aan het juiste adres voor het vloeren van terrassen of tuinpaden.

Voorbereidende werken

Om uw vloer helemaal tot zijn recht te doen komen, zijn ook de voorbereidende werken van groot belang. Daarom bieden wij u graag een complete service aan zodat u met één aanspreekpunt uw volledige woning of één kamer kunt laten vloeren met kennis van zaken.

Vloerisolatie en chapewerken als voorbereiding van de uiteindelijk vloerwerken nemen wij graag op in onze taak om u te helpen.

Bel ons vandaag nog om uw vloer te leggen.

JULVERCHAPE BVBA
Clikc+