julverchape, dat is pas vakmanchape!

Contacteer ons !

Bel ons

Reken op ons voor de juiste vloerisolatie

U kunt niet meer naast de richtlijnen voor energiezuinig wonen wanneer u bouwt of verbouwt. Met het isoleren van uw vloeren zet u meteen een grote stap voor een energievriendelijke woning. Voor het aanbrengen van vloerisolatie in Sint-Niklaas en omgeving informeert u eerst bij ons.

Veelzijdige aannemer

Als specialist in vloerisolatie geven wij u graag gericht en correct advies voor deze toepassing. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden die elk hun voordelen hebben. Voor het aanbrengen van de isolatie kunt u uiteraard op ons rekenen.

Overloop onze opties voor uw isolatie:

  • PUR-vloerisolatie
  • akoestische isolatie
  • thermische isolatie
  • isolatie met isolatieplaten

In alle gebouwen

Een goede isolatie, in het bijzonder vloerisolatie, is niet meer weg te denken uit woningen en gebouwen die gewapend zijn voor de toekomst. In een nieuwbouw zijn de energiezuinige ingrepen makkelijk te voorzien in de plannen. Dit geldt zeker voor het isoleren van vloeren maar dat is eveneens het geval wanneer u renoveert. Ook dan kan u bij ons bedrijf in Sint-Niklaas terecht voor isoleren van uw vloeren.

Vloerisolatie, chapewerken en vloeren, het kan allemaal in één moeite gebeuren na één telefoontje naar ons. Onze totaalservice maakt het u eenvoudig.

JULVERCHAPE BVBA
Clikc+